Любі наші матері!

Сердечно вітаю Вас з Днем матері. Це свято, безумовно, є  найсвітлішим і найтеплішим.

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. 

Мати – це головна хранителька домашнього вогнища, родинного затишку, рідна людина, яка завжди подасть руку допомоги і взаєморозуміння. Любов матері –  це найнадійніший оберег, її очі  супроводжують дітей упродовж всього життєвого шляху, вона допомагає вистояти у найскрутніші часи, досягти успіху, здобувати нові перемоги.

На плечах матерів лежить велика відповідальність, адже саме від Вас, шановні матері, у першу чергу залежить, якими виростуть наші діти, яким буде майбутнє нашої Батьківщини.

Шановні Матері, хочу від щирого серця побажати міцного здоров’я, життєвої енергії, сили і терпіння у виконанні материнського обов’язку. Хай здоровими і люблячими будуть Ваші діти, хай приносять вони Вам лише радість, хай Всевишній береже Ваші родини від нещасть, хай панує у них мир і злагода!

Доземний   уклін Вам, наші матері, за Вашу ніжність і ласку, за безмежне терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни,  щоденну кропітку працю, за недоспані ночі.

Хай у Ваших очах ніколи не гаснуть усмішки, діти ніколи не забувають, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху!

Зі святом!

З великою повагою та любов’ю Андрій КОВПАК, Деражнянський міський голова