«День Вуличної Музики» – це міжнародний некомерційний проект, безкоштовний як для всіх музикантів, так і для слухачів, який існує завдяки внескам доброчинців і величезній роботі невеликої, але дуже завзятої команди.

Звичайно, ми можемо провести свято з мінімальним бюджетом (або навіть за його відсутності), але воно буде не таким гарним та цікавим, яким може стати завдяки ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ.

Тому ми змушені звернутися до усіх небайдужих людей та організацій, які люблять музику, веселий настрій, наше місто, з проханням допомогти фестивалю фінансово!

Бюджет проекту у 2019:

12 000,00 грн

– саме стільки потрібно фестивалю цьогоріч для повноцінного функціонування музичного майданчику.

В цю суму входить: технічне забезпечення (звук, світло, транспорт, енергопостачання); адміністрування проекту, затрати на поліграфію, дизайн та промо проекту.

В залежності від розміру допомоги, ми можемо пропонувати:

  • Статус партнера ДВМ Деражня – 2019.
  • Розміщення реклами та/або логотипу вашої компанії на всіх рекламних афішах, флаєрах, банерах фестивалю.
  • Згадування у наших соц. мережах, публікації у ФБ.
  • Можливість проведення BTL акції — фотозони, квести, фінали конкурсів тощо.

Шостий День Вуличної Музики пройде у неділю 19 травня 2019 року.

За роки проведення, фестиваль «День Вуличної Музики» позитивно вплинув на культурний розвиток міста та підняв його загальну популярність серед інших українських міст-учасників. Подібні фестивалі відбуваються у всіх Європейських столицях та користуються  великою популярністю серед мешканців міста та туристів.

З повагою,

Команда «День Вуличної Музики м.Деражня 2019»

Тел.:  097 87 15 372

derazhnya.smd@gmail.com

facebook.com/smd.derazhnya

instagram.com/smd.derazhnya/

StreetMusicDay #SMD2019 #SMDUA2019 #ДеньВуличноїМузики2019 #ДеньВуличноїМузики #ДеньВуличноїМузикиДеражня #ДеньВуличноїМузикиДеражня2019 #НАЙКРАЩИЙДЕНЬВРОЦІ