ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує представникам малого та середнього бізнесу укласти договір на постачання електроенергії у першому кварталі 2022 року за тарифом «Фіксований».

У такий спосіб підприємці можуть захистити себе від коливання цін на оптовому ринку протягом найхолоднішої пори року і провести свята, не турбуючись, скільки коштуватиме електроенергія після їх завершення. Адже до кінця березня вартість ресурсу для підписників тарифу «Фіксований» буде незмінною.

Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на теренах об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

«Перевага фіксованої пропозиції – зручність планування витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зауважу, за інформацією Оператора ринку середньозважена вартість ресурсу на РДН за останні два місяці суттєво зросла. У жовтні – на 25% порівняно з вереснем, а у листопаді – на 22% до жовтня. Очевидні плюси пропозиції вже встигли оцінити чотири десятки наших клієнтів, які підключили її цьогоріч у липні та жовтні», – зазначає директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Аби укласти договір на електропостачання за тарифом «Фіксований», потрібно звертатися до менеджерів компанії за телефоном: 063-224-31-01.

Також замовити послугу допоможе сайт «Хмельницькгаз Збуту»: https://km.gaszbut.com.ua/business.

Підключити вигідну пропозицію можна до 13 грудня 2021 року.

Нагадаємо, задля комфорту клієнтів компанія пропонує зручні способи розрахунків за електроенергію – передплату, подекадну оплату або ж післяплату. Крім того, штрафи за небаланси для споживачів групи Б не виставляються, навіть якщо вони з’являються за підсумками місяця.

Довідка

ТОВ «Хмельницькгаз Збут» здійснює господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу №633 від 11.05.2017 р. та електроенергії №1119 від 17.06.2020 р. Крім «Хмельницькгаз Збуту», під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» працюють ще 16 надійних постачальників газу та електроенергії.