Відбулися громадські слухання
11 травня 2016 року о 15 годині в залі засідань Деражняської міської ради на громадян міста чекали представники органів місцевого самоврядування для проведення обговорення питання щодо перейменування вулиць та провулка в місті Деражня. На жаль, присутніх громадян було мало, прийшли лише самі небайдужі жителі, яким не стали на заваді погодні умови.

Робота з проведення громадського обговорення, на території Деражнянської міської ради, розпочата ще 4 квітня 2016 року. Запропоновані назви вулиць та інформація щодо проведення громадських слухань доведені до відома жителів міста в районній газеті «Вісник Деражнянщини», на офіційному сайті міської ради та за допомогою оголошень, розклеєних по місту. Таким чином, забезпечено інформування населення про сам факт перейменування вулиць та проведення громадського обговорення з цього приводу.

За час, що пройшов з початку громадського обговорення, до міської ради надійшли звернення та пропозиції жителів міста, щодо перейменування вулиць та провулка, які враховані.

Пропонується перейменувати міські вулиці: 
вулицю Інтернаціональна на вулицю Івана Зубкова;
вулицю Заводська на вулицю Володимира Соломчука; 
вулицю Першотравнева на вулицю Євгена Андріюка;
вулицю Круча на вулицю Віталія Каракули;
вулицю Примакова на вулицю Ігоря Гейсуна;
провулок Примакова на провулок Затишний.