З 16 по 18 березня в м. Первомайський Харківської області  відбувся фінал  зимового Чемпіонату України 2018 року з  волейболу пляжного серед дівчат до 15 років. На старт  вийшла 41 пара, сім  з яких представляли наше місто.

У підсумку пара Ковальчук/Приймачук посіли 33-є місце, пари Біляк/Щуцька та Ліпінська/Нікіфорова зупинились на 25-й позиції, Пекнич/Мантур здобули  17- е місце. В десятку кращих команд ввійшли Войтюк/Корчак – 9-е місце та Ковальчук / Мельник – 7-е місце. Найкращий результат показала пара Щесняк/Мельничук. В грі за третє місце наші дівчата поступилися місцем парі з Рівного,  здобувши  четверте почесне місце та підтвердивши перший дорослий розряд.

Виконавчий комітет Деражнянської міської ради та міський голова Андрій Миколайович Ковпак вітає дівчат та їх тренера Юзефу Станіславівну Слівінську з досягнутими успіхами та бажає усім міцного здоров’я та незламної волі до перемоги.

В свою чергу   тренер, батьки  та юні спортсменки щиро дякують Андрію Миколайовичу та виконавчому комітету за фінансову та моральну підтримку.