Усе прогресивне людство, відзначаючи Міжнародний День людей з інвалідністю, засвідчує цим, що дорослі  та діти з  обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед інших.

 До Міжнародного Дня людей з інвалідністю Деражнянський міський голова Андрій Ковпак відвідав  комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Деражнянської районної ради Хмельницької області. Подарунок від міського голови дітям з особливими освітніми потребами – килим для занять.

Також, за кошти Деражнянської міської ради придбано та передано розвиваючі дидактичні ігри та логопедичні таблиці Деражнянському реабілітаційному центру.

Солодкі подарунки  вручено дітям-інвалідам ГО «Деражнянське районне об’єднання інвалідів армії та дитинства».

Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства.

Велика шана та  подяка всім, хто опікується цими людьми, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.