Ніщо не забуто, ніхто не забутий

9 травня в м. Деражня пройшли  заходи з відзначення Дня  Перемоги над нацистами у Другій світовій війні.

Урочистості з вшанування  пам’яті тих,  хто загинув у Другій світовій війні та  учасників бойових дій відбулися  на площі біля районного будинку культури.  Звучали слова подяки за перемогу над нацизмом. Вручені  живі квіти ветеранам –  засвідчення  своєї вдячності за героїзм  у роки страшної війни. Кращі  учасники художньої самодіяльності та виконавці нашого міста і району подарували присутнім чудові виступи.

Участь в цих заходах  взяли ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій: воїни-інтернаціоналісти та  українські воїни, що брали участь в АТО, перші особи міста та району,  а також численні деражнянці.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни, урочистою ходою пройшли  до Меморіалу Слави, пам’ятного знаку Героїв АТО, меморіального комплексу пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та поклали квіти, вшанувавши  пам’ять полеглих.

Міський голова Андрій Ковпак разом з головами рад ветеранів відвідав могили загиблих Героїв.

Вічна Слава Героям! Вдячні нащадки ніколи не забудуть велич безсмертного подвигу  мільйонів людей на благо нашої Батьківщини.