Шановні  спортсмени, тренери, фізкультурники, ветерани спорту, усі, хто веде здоровий спосіб життя! Вітаю вас з Днем фізичної культури та спорту! Зі святом, яке уособлює велич сили духу, наполегливості, сили волі, прагнення до поставленої мети  і перемоги, мужності і патріотизму, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, наслідує славні традиції українського народу.

Наше місто не стоїть осторонь виру спортивного життя. Деражнянські  спортсмени відомі далеко за межами області, вони зберігають та  примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет нашого краю.  Це наша гордість, слава та імідж Деражні в Україні!

Висловлюю вдячність усім, для кого спорт та фізкультура стали професією, хто своєю діяльністю популяризує здоровий спосіб життя та формує здорову націю.  Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для юних деражнянців.

Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я, невичерпного оптимізму, великої удачі,  наснаги та перемог, спортивного довголіття, задоволення від своєї благородної справи, успіхів  у всіх звершеннях!

Нехай фізична культура та спорт стануть вашими союзниками на все життя.

Бережіть себе!

Бережіть Україну!

Деражнянський міський голова  Андрій КОВПАК