Ми пишаємось вами, дівчата!

10-13 серпня  та 16-20 серпня 2017 року в місті Нова Каховка Херсонської  області на базі спортивного комплексу «Будівельник» пройшли фінали Чемпіонату України 2017 року з волейболу пляжного серед дівчат до 16 років та серед дівчат до 14 років.

На Чемпіонаті серед дівчат до 16 років серед 36 пар  наше місто представляли: Чорна Ірина / Мельник Ольга , Кіракосян Марієтта, Ковальчук Даша / Мельник Ірина,  Берегова Валерія / Пекнич Вероніка, Войтюк Діана / Корчак  Юлія. В активній та запеклій боротьбі Чорна Ірина  та  Мельник Ольга здобули друге почесне місце.

Серед 48 заявлених пар на фінал Чемпіонату України 2017 року з волейболу пляжного серед дівчат  до 14 років наших деражнянок було 6 пар: Ковальчук Даша / Мельник Ірина,   Берегова Валерія / Пекнич Вероніка, Войтюк Діана / Корчак  Юлія, Щесняк Аліна / Мельничук Анастасія, Мантур Мілєна / Ковальчук Ульяна, Ліпінська Тіна / Нікіфорова Яна.

Змагання проходили під пекучим сонцем та на гарячому піску, але усі дівчата показали гарні результати та продемонстрували високий клас майстерності , непорушне прагнення до перемоги та самовдосконалення.

Деражнянська міська рада бажає усім юним спортсменкам  та  тренеру дівчат Слівінській Юзефі Станіславівні спортивної наснаги, життєвої енергії, незламної волі та   багато яскравих змагань! Перемог у волейболі та в житті! Ми вами пишаємось.