Всім нам хотілося б зробити оточуючий світ навколо себе трохи кращим, чи не так? Одним лише безперервно когось критикуючи і чекаючи, поки хтось за когось щось зробить, а іншим – небайдужим, власним прикладом, по-господарськи опікуючись благоустроєм, озелененням, віддаючи свій особистий час, зусилля і працю задля того, щоб Деражня стала квітучою та затишною.

Справжньою прикрасою вулиці В. Соломчука став ландшафтний дизайн від  Олени Іванівни Усатої. Скільки душі, любові, тепла вкладено  в квіткову композицію!   

Вмиті вранішньою росою повертають свої голівки до сонця квіти, посаджені  мешканцями будинку 1-А по вул В. Соломчука.

Не залишить нікого байдужим неперевершений дизайн, зроблений дбайливими руками мешканців під’їзду будинку № 10 по вул. В. Соломчука.

Завдяки ініціативності, небайдужості, солідарності жителів багатоповерхівок в дворах  будинків, що по вулицях І. Зубкова, 17, 14,

В. Соломчука, 12, В. Соломчука, 10, 6, 1 – А, 1 – Б виросли цілі дитячі комплекси, ігрові містечка. Тут і каруселі, і гірки, і гойдалки, і пісочниці. З автомобільних шин змайстровані машини, катери, казкові персонажі, герої мультфільмів. 

Виконано великий об’єм організаційної роботи, монтажних, зварювальних, малярних  і столярних робіт.

Міський голова Андрій Ковпак від себе особисто та від імені апарату міської ради і депутатського корпусу висловлює щиру вдячність всім учасникам процесу озеленення та благоустрою за активну громадську позицію, ентузіазм і завзятість, небайдужість до того, що діється в місті, за господарський підхід, піклування і безцінне прагнення зробити нашу Деражню кращою.